Warning: mysqli_real_connect (): (HY000 / 1203): Pangguna h002291959_u0 wis ana luwih saka 'max_user_connections' sambungan aktif ing /home/h002291959/potatosystem.ru/docs/wp-includes/wp-db.php ing baris 1635
WordPress ›Kesalahan

User h002291959_u0 already has more than 'max_user_connections' active connections

Kesalahan nyambung menyang database

Iki tegese salah siji jeneng pangguna lan sandhi ing file kasebut wp-config.php salah utawa kita ora bisa ngubungi server database ing h002291959.mysql. Server bisa uga ora kasedhiya.

Yen sampeyan ora ngerti apa tegese istilah kasebut, luwih becik hubungi operator hosting sampeyan. Yen sampeyan isih butuh pitulung sawise iku, sampeyan bisa mesthi ngunjungi Forum Dhukungan WordPress.