Kebijakan Privasi

Sinten kita

Majalah Sistem Kentang

Alamat situs web kita: https://potatosystem.ru/

Data pribadhi apa sing dikumpulake lan apa tujuane

komentar

Yen pangunjung nerangake komentar ing situs kasebut, kita ngumpulake data kasebut ing wangun komentar, uga alamat IP pengunjung lan data panganggo kanggo browser kanggo nemtokake spam.

Senar anonim digawe saka alamat email sampeyan ("hash") bisa disedhiyakake kanggo layanan Gravatar kanggo nemtokake manawa sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise nyuwun komentar, gambar profil bakal katon ing publik ing konteks komentar sampeyan.

File media

Yen sampeyan pangguna sing pangguna lan ngunggah potret menyang situs kasebut, sampeyan kudu ngindhari gambar kanthi metadata EXIF, amarga padha bisa ngemot data lokasi GPS. Pengunjung bisa ngekstrak informasi iki kanthi ngundhuh gambar saka situs kasebut.

Wangun kontak

Cookies

Yen ninggalake komentar ing situs web kita, sampeyan bisa ngaktifake panyimpenan jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki rampung kanggo penak, supaya ora ngisi data maneh nalika lagi ngomentari. Cookie iki disimpen setahun.

Yen sampeyan duwe akun ing situs kasebut lan ngetik, kita bakal nyetel cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan ndhukung cookies, cookie ora ngemot informasi pribadhi lan bakal dibusak nalika sampeyan nutup browser.

Sawise ngetik akun, kita uga nyetel sawetara cookie kanthi data mlebu lan setelan layar. Cookie entri disimpen rong dina, cookie karo setelan layar setahun. Yen sampeyan milih opsi "Inget kula", informasi mlebu bakal disimpen rong minggu. Nalika metu saka akun, cookie mlebu bakal dibusak.

Nalika sampeyan nyunting utawa ngirim artikel ing browser, cookie tambahan bakal disimpen, ora ngemot data pribadhi lan mung ngemot ID rekaman sing wis diowahi, kadaluwarsa ing dina 1.

Isi rangkap situs web liyane

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing ditempelake (umpamane, video, gambar, artikel, dsb.), Konten sing padha dumadi kaya manawa pengunjung menyang situs liya.

Situs kasebut bisa uga nglumpukake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nindakake pelacakan pihak katelu lan monitor interaksi karo konten sing wis ditemtokake, kalebu nelusuri interaksi yen sampeyan duwe akun lan sampeyan wis sah ing situs kasebut.

Web analytics

Sapa sing bakal nuduhake data sampeyan

Suwene kita tetep data

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar dhewe lan metadata disimpen tanpa wates. Iki rampung kanggo nemtokake lan nyetujui komentar sakbanjure kanthi otomatis, tinimbang ditempatake ing antrian kanggo disetujoni.

Kanggo pangguna sing ndhaftar ing situs kita, kita nyimpen informasi pribadhi sing diwenehake ing profile. Kabeh pangguna bisa ndeleng, ngowahi utawa mbusak informasi kasebut saka profil sawayah-wayah (kajaba jeneng panganggo). Administrasi situs web uga bisa ndeleng lan ngganti informasi kasebut.

Apa hak sampeyan kanggo data sampeyan?

Yen sampeyan duwe akun ing situs kasebut utawa menawa sampeyan wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun file ekspor kanggo data pribadhi sing wis disimpen babagan sampeyan, kalebu data sing diwenehake. Sampeyan uga bisa nyuwun panyimpenan data kasebut, ora kalebu data sing dibutuhake kanggo nyimpen kanggo tujuan administratif, miturut hukum utawa kanggo tujuan keamanan.

Ngendi awak ngirim data sampeyan

Komentar pangguna bisa dicenthang kanthi layanan deteksi spam otomatis.

Informasi kontak sampeyan

informasi tambahan

Kepiye cara nglindhungi data sampeyan

Apa prosedur anti-hacking sing ditampa

Apa pihak katelu sing ditampa data saka

Apa keputusan otomatis digawe adhedhasar data pangguna

Syarat pambocoran peraturan industri

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar