Informasi Legal

Kebijakan iki kanggo ngolah informasi pribadi (sing saiki diarani Kebijakan) ditrapake kanggo kabeh informasi sing AGROTRADE Company LLC, TIN 5262097334 (sabanjure diarani Administrasi Situs), bisa nampa babagan pangguna nalika nggunakake situs https://potatosystem.ru/ ( sabanjure diarani "Situs"), layanan, layanan, program lan produk saka situs kasebut (sabanjure diarani "Layanan"). Panganggo idin kanggo menehi informasi pribadi sing diwenehake miturut Kebijakan iki minangka bagean saka panggunaan salah sawijining Layanan sing ditrapake kanggo kabeh Layanan ing Situs kasebut.

Panganggone Layanan Situs tegese idin sarat pangguna kanggo Kebijakan iki lan syarat kanggo ngolah informasi pribadhi sing wis ditemtokake; ing kasus sing ora setuju karo kahanan kasebut, pangguna kudu nolak nggunakake Layanan Situs.

1. Informasi pribadi pangguna sing ditampa lan Administrasi Situs.

1.1. Ing kerangka Kebijakan iki, "informasi pangguna pribadi" tegese:

1.1.1. Informasi pribadi sing diwenehake pangguna babagan awake dhewe nalika nransfer data babagan awake dhewe ing proses nggunakake Layanan Situs, kalebu, nanging ora winates ing data pribadi pangguna ing ngisor iki:

  • jeneng kulawarga, jeneng, patronis;
  • informasi kontak (alamat email, nomer telpon kontak);

1.1.2. Data sing ditransfer kanthi otomatis menyang Layanan Situs kanthi nggunakake piranti lunak sing diinstal ing piranti pangguna, kalebu alamat IP, informasi saka cookie, informasi babagan browser pangguna (utawa program liyane sing ngakses Layanan), wektu akses, alamat kaca sing dijaluk.

1.1.3. Informasi liyane babagan pangguna, koleksi lan / utawa panentu sing perlu kanggo panggunaan Layanan.

1.2. Kebijakan iki ditrapake mung kanggo Layanan Situs. Pentadbiran Situs ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo situs pihak katelu sing pangguna bisa ngeklik link sing kasedhiya ing Situs kasebut. Ing situs kasebut, pangguna bisa nglumpukake utawa njaluk informasi pribadi liyane, lan tumindak liyane sing bisa ditindakake.

1.3. Pentadbiran Situs ora verifikasi akurasi informasi pribadi sing diwenehake para pangguna, lan ora ngawasi kapasitas legal. Nanging, Pentadbiran Situs nganggep manawa pangguna nyedhiyakake informasi pribadi sing dipercaya lan cukup babagan masalah sing diusulake ing formulir registrasi, lan njaga informasi kasebut nganti saiki.

Tujuane ngempalaken lan ngolah informasi pribadi pangguna.

2.1. Pentadbiran Situs nglumpukake lan nyimpen mung data pribadi sing perlu kanggo nyedhiyani layanan kanggo pangguna.

2.2. Informasi pribadi pangguna bisa digunakake kanggo tujuan ing ngisor iki:

2.2.1. Identifikasi pesta ing kerangka nggunakake Layanan Situs;

2.2.2. Nyedhiyakake pangguna karo Layanan pribadi;

2.2.3. Menehi pangguna babagan masalah sing dikepengini;

2.2.4. Hubungi pangguna yen perlu, kalebu ngirim kabar, panjaluk lan informasi sing ana hubungane karo panggunaan Layanan, panentu layanan, uga proses panjalukan lan aplikasi saka pangguna;

2.2.5. Ngapikake kualitas Layanan, gampang panggunaan, pangembangan Layanan anyar;

2.2.6. Nglakoni statistik lan panelitian liyane adhedhasar data anonim.

2.2.7. Nyedhiyakake informasi babagan tawaran situs lan mitra liyane.

3. Kahanan kanggo ngolah informasi pribadhi pangguna lan transfer kasebut menyang pihak katelu.

3.1. Pentadbiran Situs nyimpen informasi pribadi pangguna miturut peraturan internal layanan spesifik.

3.2. Babagan informasi pribadi pangguna, rahasiae dikelola, kajaba ing kasus pangguna pangguna kanthi sukarela nyedhiyakake informasi babagan awake dhewe kanggo akses umum kanggo kabeh pangguna Situs.

3.3. Pentadbiran Situs nduweni hak mindhah informasi pribadi pangguna menyang pihak katelu ing kasus ing ngisor iki:

3.3.1. Pangguna kanthi jelas setuju tumindak kaya ngono;

3.3.2. Transfer kasebut perlu minangka bagean pangguna panggunaan Layanan tartamtu utawa kanggo nyedhiyakake layanan kanggo pangguna. Nalika nggunakake Layanan tartamtu, pangguna setuju manawa bagean tartamtu saka informasi pribadhi kasedhiya ing umum.

3.3.3. Transfer kasebut diwenehake dening badan-badan Rusia utawa negara liya, miturut kerangka prosedur sing ditetepake miturut ukum;

3.3.4. Transfer kasebut ditindakake minangka bagean adol utawa transfer hak liyane menyang situs kasebut (kanthi wutuh utawa sebagian), lan kabeh kewajiban kanggo netepi syarat-syarat Polisi iki babagan informasi pribadi sing ditampa dening akuisisi kasebut ditransfer menyang agen;

3.4. Nalika ngolah data pribadi pangguna, Administrasi Situs dipandu dening Hukum Federal "On Data Pribadi" tanggal 27.07.2006 Juli 152 N XNUMX-FZ ing edisi saiki nalika aplikasi.

3.5. Pangolahan data pribadi ing ndhuwur bakal ditindakake kanthi pangolahan campuran data pribadi (koleksi, sistematisasi, klumpukan, panyimpenan, klarifikasi (nganyari, ganti), nggunakake, depersonalisasi, ngalangi, ngrusak data pribadi).
Pangolahan data pribadi bisa ditindakake kanthi nggunakake alat otomatis lan tanpa nggunakake (ing kertas).

4. Ngganti pangguna informasi pribadhi.

4.1. Pangguna bisa ngganti wektu (nganyari, suplemen) informasi pribadhi sing diwenehake dening dheweke utawa bagean kasebut.

4.2. Pangguna uga bisa narik informasi pribadi sing diwenehake dening dheweke, amarga njaluk panjaluk Situs kasebut kanthi panjaluk kanthi tinulis.

5. Ukuran sing digunakake kanggo nglindhungi informasi pribadi pangguna.

5.1. Pentadbiran Situs njupuk kabeh langkah sing dibutuhake kanggo nglindhungi data pribadi sing diwenehake dening pangguna.

5.2. Akses menyang data pribadi mung kasedhiya kanggo karyawan resmi Administrasi Situs, karyawan perusahaan perusahaan pihak katelu (panyedhiya layanan) utawa mitra bisnis.

5.3. Kabeh karyawan Administrasi Situs sing duwe data pribadi kudu netepi kabijakan kanggo njamin rahasia lan nglindhungi data pribadi. Kanggo njamin rahasia informasi lan nglindhungi data pribadhi, Pentadbiran Situs ndhukung njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nyegah akses ora sah.

5.4. Njamin keamanan data pribadi uga diraih kanthi cara ing ngisor iki:

  • pangembangan lan persetujuan peraturan lokal sing ngatur proses data pribadi;
  • implementasine langkah-langkah teknis sing bisa nyebabake kemungkinan mujudake ancaman kanggo keamanan data pribadi;
  • nganakake pemeriksaan berkala sistem keamanan informasi sistem.

6. Ganti Kebijakan Katentuan. Hukum ditrapake.

6.1. Administrasi Situs duwe hak kanggo ngganti kabijakan Kebijakan iki. Versi anyar saka Kabijakan wiwit saiki wiwit diterbitake ing Situs iki, kajaba diwenehake karo versi anyar saka Kabijakan kasebut.

6.2. Undhang-undhang saiki ing Federasi Rusia bakal ditrapake kanggo Kebijakan iki lan hubungan antara pangguna lan Administrasi Situs sing ana gandhengane karo aplikasi Kebijakan kanggo ngolah data pribadi.

7. Umpan Balik. Pitakon lan saran.

Kabeh saran utawa pitakonan babagan Kebijakan iki kudu dilaporake menyang Administrasi Situs kanthi nulis.

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar