Kepiye cara nglindhungi gula?

Tanaman ROOT, sing dadi kunci kanggo industri panganan, bakal duwe wektu kanggo diwasa dewasa ing taun 2021, jarene para ahli perusahaan Agustus, pabrikan alat perlindungan Rusia paling gedhe ...

Waca liyane

Ing wilayah inovasi

Tanggal 9 Juli, ing wilayah Astrakhan, ing lokasi perusahaan sing ngembangake kentang LLC MAPS, dianakake Dina Inovasi "Teknologi Kentang". Acara kasebut diatur dening ...

Waca liyane
Halaman 1 saka 222 1 2 ... 222

News anyar