Arsip majalah

TEMA KANGGO ISI: HARGA MUNGKIN APA

RELEVAN: HuizingHarvest help efektif kanggo entuk panen
CONSULTATION SPECIALIST: RIDOMIL® GOLD R - produk anyar kanggo entuk panen sing sugih lan berkualitas
CONSULTATION SPECIALIST: perlindungan inovatif tumrap rhizoctonia - SERKADIS®
CONSULTATION SPECIALIST: sistem pakan kentang. Asil tes paling anyar saka Eurochem
TEMA MASALAH: Regane saya mundhak ... dadi adil
GOLEK ING SEPULUH TOP! Serikat kentang minangka tandha tanggal wiwitan
KONSULTASI SPESIALIS: KURANG LEBIH BAIK, LAN Luwih Kwalitas: APLIKASI TANPA 2021
MAFEX-Kentang - kita nglindhungi kentang saka penyakit
KONSULTASI SPESIALIS: kepiye uga sampeyan nampa nganti 50 rubel saben hektar
KONSULTASI SPESIALIS: Preparasi kanggo musim anyar. Kepiye milih macem-macem?
KONSULTASI SPESIALIS: Preparasi umbi minangka langkah penting tumrap panen sing apik
CONSULTATION SPECIALIST: Kemasan otomatis - kabeh kanggo kenyamanan panuku lan produsen kentang
CONSULTATION SPECIALIST: Stasiun Meteorologi minangka mekanisme kontrol sistem irigasi
CONSULTATION SPECIALIST: Erosi banyu ing lemah lan teknik pertanian kanggo nyilikake
KONSULTASI SPESIALIS: Lacak saka panyiraman poros - solusi kanggo masalah kasebut
FOKUS: Budaya kentang ing Rusia: biyen, saiki, mbesuk
DAERAH: Kentang akeh - Pendekatan Belarusian
RGION: Peternakan Kentang ing Republik Belarus

TEMA MASALAH: FITUR saka MUSIM 2020

AGROSALON lan "Golden Autumn": laporan cekak babagan pameran.
POLL “Cuaca dikurangi, rega ditambah.
Alexey Krasilnikov "Panen 2020. Asil awal".
Sergey Banadyv "Kelembapan udara sajrone nyimpen kentang winih".
Evgeny Simakov "Tes komparatif agro-ekologis variasi kentang modern pilihan domestik lan manca".
Kentang tuwuh ing Republik Kazakhstan
Peternakan kentang ing Kazakhstan


TOPIK ISU: Sapa sing butuh udan kanggo njaluk?

Alexey Krasilnikov "Kita ketemu musim gugur. Ringkesan industri "
SURVEY “Panen. Rega lan rencana mbesuk "
Babagan ekologi, ekonomi lan sawetara babagan desain. Kemasan: versi 2020.
Svetlana Nekoval "Pengenalan metode biologis dudu mode, nanging syarat wektu"
Sergey Banadysev "Cara ngontrol penyakit virus kentang" (diterusake)
Wawancara karo BV Anisimov: "Aku optimis babagan masa depan kentang Rusia sing tuwuh!"
Tanduran kentang ing wilayah Novosibirsk
Peternakan kentang utama ing wilayah Novosibirsk

TEMA MASALAH: "AGROTRADE" -20! BISNIS NGANGGO TANDA KUALITAS
Pandemi Daur Ulang Pandemi
Alexey Krasilnikov "Musim semi 2020. Kesulitan anyar, masalah biasa lan ekspektasi sing apik saka musim iki"
Oleg Radin "Ulasan pasar produk pati lan pati"
Serhiy Zhevora "Centenary of FITs Kentang dijenengi A.G. Lorkha "
Sergey Banadyv "Cara kanggo ngontrol penyakit kentang virus"
"Cara milih sistem irigasi kanggo macem-macem lapangan lan volume produksi"
Kentang tuwuh ing wilayah Nizhny Novgorod
Peternakan kentang utama ing wilayah Nizhny Novgorod
"Amyl". Prioritas kentang

Majalah "Sistem Kentang" №1 2020

TEMA KANGGO BASA: HARGA UNTUK POTAK lan FEG. EQUATION DENGAN MANY UNKNOWN

Buah Logistica 2020
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
SURVEY "Musim Semi Anyar, Pangarep-arep Anyar"
Sergey Banadysev "Biofumigasi lemah ing kentang tuwuh"
Denis Kovalev "Siap kanggo musim anyar"
Arthur Egorov. "Produk proteksi tanduran. Solusi masalah mendesak lan prospek aplikasi "
Kentang tuwuh ing wilayah Kostroma
Tanduran sawah saka wilayah Kostroma

TEMA ING ISU: POTATO PROSES. GRATIS POINTS lan VEKTOR HARAPAN

EMAS AUTUMN 2019
Pasar Kentang Eropa
SAIKI: Dipuntedahaken asil reresik
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
DIARY OF OBSERVATIONS: “Kentang winih. Reresik, panyimpenan, persiapan kanggo musim anyar "
Alexander Kuznetsov, Alexander Hutti "Penelitian Praktis"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk lan liya-liyane. "Ladybugs njaga panen"
Kentang tuwuh ing wilayah Tula
Pasar tani ing wilayah Tula

TOPIK SENI: NEMATODE. HIDDEN THREAT

Dina Kentang "Kentang Rusia 2019"
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
Boris Anisimov "Peran kentang ing panganan wong modern"
DIARY OF OBSERVATIONS: "Perawatan tanduran. Preparasi reresik "
Sergey Ariskin "Pandhuan otomatis jembatan biyen ing sadawane punggungan"
Valentina Demidova, Maria Kuznetsova "Ngurangi toksikosis herbisida ing rotasi panen sing ana kentang."
Kentang ngembang ing wilayah Tyumen
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Tyumen

Topik masalah: DIGITALISASI

HARI POTATO Internasional ing UZBEKISTAN
SURVEY: "Ing wayah wengi musim panas sing anyar"
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
Sergey Banadysev "Ekonomi kentang Rusia tuwuh dibandhingake".
Andrey Kiselev, Vladimir Dyuzhev "Organisasi penjualan kentang".
DIARY OF OBSERVATIONS: “Musim anyar. Landing ".
KONSULTASI SPESIALIS "Vadim Kuvshinov" Kecenderungan lan masalah utama "
Rega pasar gratis kanggo pambangunan toko sayur-sayuran
PAMrosesan: Oleg Radin "Perspektif pasar pati kentang ing Rusia".
Kentang tuwuh ing wilayah Samara
Peternakan kentang utama ing wilayah Samara

Topik masalah: Apa POTATO NATE RUSSIA DIBUAT?

RUANG AGONOMI KABEH-RUSIA: "Rencana panen"
Alexey Krasilnikov. Saham gedhe lan rega murah. Review pasar kentang
PENDAPAT PENGALAMAN: Dmitry Kabanov "Apa sing bakal kedadeyan karo rega kentang?"
SURVEY: "Ing wayah wengi musim semi".
KONSULTASI SPESIALIS: Alexey Egorov "Sawetara tembung babagan rotasi panen"
DIARY OF OBSERVATIONS: Kirill Kraev “Musim 2018 \ 19. Realisasi lan panyimpenan taneman "
Kentang tuwuh ing wilayah Rostov
Pangembangan kebon kentang ing wilayah Rostov

PENTING TOPIK: Lan LENGKE TENTANG SEEDS

AGROSALON 2018. "Wektu kanggo inovasi".
"Golden Autumn" rong puluh taun.
Alexey Krasilnikov. "Panen 2018: Asil lan Prakiraan".
SAIKI: Babagan cuaca, rega panen lan kentang
DIARY OF OBSERVATIONS: Kirill Kraev "Musim 2018. Rampung".
KONSULTASI SPESIALIS: Alexey Egorov "Titik nyeri 2018".
Boris Anisimov, Sergey Zebrin. "Peraturan normatif
kualitas komersial kentang winih "
Kentang tuwuh ing wilayah Lipetsk.
Tanduran sawah saka wilayah Lipetsk.

TEMA ISU-ISU: Pertempuran kanggo TAMU. FORBIDDEN OGO TANGGAL TEMA

Konferensi lan Seminar VNIIKH mau. Lorha.
Kentang Rusia 2018. Rapat para profesional lan prayaan jiwa
Alexey Krasilnikov. “Panen anyar. Asil awal "
SURVEY: "Warta saka lapangan"
DIARI PEMERHATIAN: Kirill Kraev. "Musim 2018. Wiwit ditandur nganti siyap panen."
FOKUS: B.V. Anisimov, S.V. Zhevora, E.V. Oves. "Kentang tuwuh ing Rusia: kasunyatan, ramalan, kesempatan pangembangan".
Kentang tuwuh ing wilayah Tomsk
Mikhail Tremasov "Peternakan Kentang Utama ing Wilayah Kemerovo".
PAMrosesan: "Pelestarian sayuran: konservatif lan janji".

Topik masalah: Nglamar kanggo dienggo. POTAKAN SEED: KATENAN, KANGGO lan NAMPIRKI MARKET

SURVEY: "Mbukak musim anyar".
Dianyari Anastasia Borovkova. "Varietal macem-macem kentang ing pasar modern.
KONSULTASI SPESIALIS: Alexey Egorov. "Nglindhungi tanduran saka hama, penyakit lan suket nalika wiwitan musim. Rekomendasi lan pengamatan "
Vladimir Dyuzhev. "Palletizers SYMACH. Mesin sing efisien saiki."
Kentang tuwuh ing wilayah Sverdlovsk.
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Sverdlovsk.
Nikolay Smirnov. Faktor pangembangan lan pendekatan kluster kanggo nambah efisiensi produksi kentang

KUNCI: KKRONIKAL TAHUN PASANG. PEMBELAJARAN TAMPILAN

FOKUS: “Pasar kentang. Ngenteni Musim semi ".
TEMA ISU: "Babad taun kepungkur."
ACARA: “Konferensi agronomis kabeh-Rusia. Aja mandheg mrana. "
KONSULTASI SPESIALIS: »Panyimpenan wortel Dmitry Kabanov. Masalah utama ”.
Alexander Frolov "Peralatan ventilasi kanggo toko sayuran:
tren pasar ".
Alexey Egorov "Keanehan nggunakake produk proteksi tanduran ing taun 2017, asil lan kesimpulan".
Sergey Ariskin "Ridge mantan seri GRIMME GF".
Vladimir Dyuzhev “Ngurutake kentang. Milih Solusi Optimal ".
Kentang tuwuh ing wilayah Kemerovo
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Kemerovo

TEMA ING ISU: APAKAH APA APABUK POTATO?

"Emas musim gugur". Asil asil.
Alexey Krasilnikov. Reresik-2017. Keuntungan, kerugian lan prediksi rega.
B.V. Anisimov, S.N. Zebrin, V.V. Tulcheev. Gotong royong antar farm ing industri kentang.
Kahanan ing Rusia lan pengalaman praktik donya.
POLL: “Pungkasan musim. Ing wektu lan kanthi asil sing apik.
KONSULTASI SPESIALIS: Sergey Molokov "Infrastruktur kanggo proyek irigasi". Kita mbangun miturut aturan.
KOMPETISI: "Pakaryan para pemenang lan pemenang hadiah Grimme kompetisi" kentang ".
DIARY OF OBSERVATIONS: Vladimir Muravyov, Artur Egorov. “Pengalaman nandur wiji lan kentang meja ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod. Bagean 3 ".
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 3 ".
Alena Belaya. " Kekirangan kentang ”.
Kentang tuwuh ing wilayah Leningrad.
ANNIVERSARY: Sugeng ambal warsa ambal warsa 80 taun B.V. Anisimova

TEMA ING ISU: TAMAT NEGARA. SULIT PAKSA lan Eksplorasi panas

otato Rusia 2017
Pasar kentang. Ringkesan Uni Kentang.
DIARY OF OBSERVATIONS: Vladimir Muravyov, Artur Egorov. "Pengalaman nandur wiji lan kentang meja ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod."
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 2
Asil saka kontes Grimme "kentang".
Karya pemenang lan pemenang hadiah.
KONSULTASI SPESIALIS: Alexander Frolov "Ventilasi ing toko sayuran. Ngirit lan Urip ".
Kentang tuwuh ing Wilayah Krasnoyarsk.
PAMrosesan: “Sayuran beku. Masalah bisnis lan prospek ”.

Topik ISU: KANGGO PELAKSANAAN: TUMBONG, MARKET lan PRODUKUR AGRIKULUR

Vektor pangembangan. Konferensi Internasional "Produk pati lan pati: Pasar kanggo Kesempatan"
I.S. Kardanova, S.N. Zebrin, B.V. Anisimov. "Minituber ing papan ndhelik trowongan: fitur budidaya lan kontrol kualitas"
Konsultasi Spesialis: V.M. Mutikov, A.V. Selivanov, N.I. Vasiliev, I.N. Nursov. "Biologisasi pertanian ing produksi kentang intensif".
Andrey Kalinin. "Komplek mesin Grimme kanggo budidaya artichoke Yerusalem."
DIARY OF OBSERVATIONS: “Mikhail Belyaev. Pengalaman nandur wiji lan kentang meja ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod. "
Wiwitan musim.
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 1 "
Kentang tuwuh ing wilayah Omsk.
PAMrosesan: “Goreng Prancis. Pandangan kanggo Mbesuk ”.

TOPIK PENTING: HARAPAN PALING PENTING

Rapat agronomi kabeh-Rusia.
Sowing tugas.
SURVEY: Rencana kanggo musim 2017.
Kentang Rusia.
Pangarepan Ekspor.
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Solusi teknis perusahaan Grimme kanggo aplikasi pupuk mineral cair nalika nandur kentang."
Yuri Masyuk dkk. "Ati-ati: Whitefly".
PROSES: Keuntungan kanggo perkara sing garing. Sayuran pepe saka perusahaan "TAV"
Kentang tuwuh ing wilayah Astrakhan.
FACE First: Evgeny Latkin: Yen sampeyan ngatasi pikiran, mesthi ana bathi.

TEMA ING ISU: INGGIRI KANGGO

Autumn 2016 nuduhake.
Kesatuan Kentang: RESULUS KANGGO.
Arah kanggo wortel.
KONSULTASI SPESIALIS: Yuri Masyuk dkk. "Jaga lacewings".
ASA-LIFT... Gabungan miturut standar sampeyan "
Vadim Kuvshinov. Panyimpen wortel: larang nanging duwe bathi.
Produksi wortel: wilayah donor.
WONG PERTAMA: "Wortel: Pengalaman Pangembangan".
PROSESING: Semyon Ganich. "Jupuk lan sushi. Sayuran sing ora standar minangka sumber bathi ”.
Macem kanthi nada abang

Topik masalah: PROSPEK "PANALITEN"

Dina Lapangan Internasional ing Wilayah Volga -2016.
Dina Plato Kentang Grimme Internasional.
Perspektif "Starchy".
POLL: Sawetara tembung babagan panen, rega lan rencana kanggo masa depan.
KONSULTASI SPESIALIS: Evgeny Simakov. "Ningkatake daya saing ternak kentang domestik."
Andrey Kalinin. "Peningkatan sistem logistik panen kentang nggunakake trailer muat maneh."
Wadhah Potong.
Kentang tuwuh ing wilayah Nizhny Novgorod.
WONG PERTAMA: Nasional AFG: Produksi kentang minangka wilayah sing penting kanthi strategis.

TEMA ING ISU: Nggawe WULAN. Miturut asil musim.

Apa sing diajak lan ditulis.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
Ngempet teknologi kanggo nyimpen kentang lan bawang.
SAIKI: Pangolahan ing overproduksi bahan mentah. Kaluwihan lan tantangan.
Nyambut gawe kewan omo.
KONSULTASI SPESIALIS: Boris Anisimov, Sergey Zebrin, Vladimir Zeyruk. Ubi ubi ubi: nyegah lan nglindhungi.
Andrey Kalinin. "Grimme Belt seri tanduran kentang jinis sabuk. Mahal, ya lucu! "
10 pitakonan babagan teknologi nyebar.
Sing paling penting babagan ngatur irigasi ing wengi musim panas.
PROSES: Zavod panganan. Babagan panganan sing cepet lan panganan pasugatan.
Kentang tuwuh ing wilayah Tula.

Topik ISU: SITUASI DENGAN HARGA lan prediksi kanggo musim anyar

Pasar kentang Eropa.
TEMA ISU: Wektu tes.
Packaging: tren Eropa lan praktik Rusia.
Konsultasi Spesialis: Thomas Bottner. "Lima Faktor sing mengaruhi Perkecambahan Kentang sing Sukses." 
Yuri Masyuk dkk. "Taman sayuran saka siji umbi."
Perlindhungan modern saka kentang saka kompleks penyakit.
Artem Mansurov. "Perang efektif karo wireworms."
Andrey Kalinin. "Waspada 'perkara cilik'!"
PAMrosesan: "Bisnis kelas ulang: serpih kentang".
Kentang ngembang saka Républik Bashkortostan.

TEMA ISU: TANGGO RAIKAN, KOMPUTUSAN lan PROSPEK

AGRITECHNICA-2015. Wong, teknologi, inovasi.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
TEMA MASALAH: A. Krasilnikov. "Cathet asil, kesimpulan lan prospek".
Bingkai: "Akademi Kentang": diterusake.
NGALAMI: Bernard Kere, Sergey Malanichev. Produksi lan sertifikasi kentang winih ing Prancis.
Perusahaan Agrotrade: vektor pangembangan ditemtokake dening panuku.
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. “Reresik lan panyimpenan. Asile taun ".
RETROSPEKTIF: "Lembah: Sejarah lan Modernitas".
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "MASALAH PILIHAN antarane wujud lan isi nalika nandur kentang."
PREPARING FOR SPRING: John Deer tukang kebon.
Coba njupuk gambar tanduran kasebut.
A. Sukhov. Pilihan kentang lan produksi wiji.
Ngurangi biaya, nambah bathi.
PAMrosesan: "Kripik langsung saka kebon".
Kentang tuwuh ing wilayah Novgorod.
PERSONS sing luwih dhisik: Sistem Start.

PENTING SENI: STARIS ARITHMETIK

Volga Field Day.
DemoCenterPASE Tula: pusat atraksi kanggo profesional.
Samara-Solana - 20 taun mengko.
Seminar "FAT-AGRO": produksi wiji ing dhuwur 2500 m saka ndhuwur segara.
Budaya internasional. Day Potato Field Internasional.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
Bingkai: Alexey Brumin. "Akademi Kentang" - proyek taun iki.
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. “SIAP Ngresiki. Ramalan luwih disenengi. "
Boris Anisimov. "Selaras karo persyaratan peraturan standar nasional kanggo kentang winih kanthi analog internasional."
STRAGE ARITHMETICS: pro lan kontra struktur gudang.
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "UNIT GABUNG kanggo persiapan lemah kanggo tanduran adhedhasar pemotong wiji GE 800 saka Grimme".
Liyane ora ateges luwih apik. Wusana eksperimen Syngenta.
O.V. Abashkin lan V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko dkk. "Yerusalem artichoke dudu alangan kentang.
John Deere 2720 Disc Ripper: Solusi sing entheng kanggo lemah sing abot.
Tujuan: tambah bathi. Sistem irigasi lembah
Desain khas ing kahanan individu. Kualitas, kacepetan lan potongan jiwa.
Kentang tuwuh ing wilayah Kursk.
KOMPETISI: Kata kunci-layar.
Kentang karo apel

Topik masalah: Tampilake

Pameran "Kentang Eropa 2014"
HARI ARROSPHERE: NGALAMI, TEKNOLOGI, RESEP
Janjian Gubernur wilayah Bryansk
Olga Maksaeva. Panen 2014: pari sawah. Wilayah Samara
Konferensi Kentang ing Brussels
IRRIGATION: Perspektif, ambisi, duwe bathi
FRAMES: Alexey Brumin. Akademi Kentang
MARKET EUROPEAN POTATO
PUTIH: BEDHAR ... lan sithik sithik gugup
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. "Nem tataran perawatan jamur."
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Tinjauan cara kanggo ningkatake kualitas panen kentang."
Anna Khrabrova. "Tumbuh karo kentang"
Victor Garaba. "Teknologi panyimpenan jangka panjang: penghambat"
Vadim Kuvshinov. "Apa sing duwe? Kita nyimpen ing endi? "
Alexander Bespalov. "Konstruksi sistem irigasi: rencana aksi sadurunge wiwitan musim"
Andrei Burlakov. Kentang tuwuh ing wilayah Penza.
WONG PERTAMA: "roti kaloro" Bashmakov.
Kompetisi: KROSS-POTOTOES
Aku fotografer
Kentang Pedhes Pedhes

TEMA ING ISU: ING TAMPILAN KONEKS

Kentang 2015: vektor pangembangan anyar
MARKET EUROPEAN POTATO
Alexey Brumin. "Akademi Kentang. Taun loro: ide lan rencana "
Alexey Krasilnikov. "Ing kahanan ing pasar kentang lan sayuran"
Ing ambang musim semi. Masalah wektu "keganggu"
PEMBAHASAN: "Produk proteksi tanduran: antara ekonomi lan produktivitas"
Pitakon Dina: "Rega Pupuk: Babad Bangkit lan Gugur"
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Pilihan rasional saka sakabehing planters perusahaan Grimme"
Andrey Nosov. "Swasana kerja: nyiyapake peralatan kanggo wiwitan musim"
Alexander Bespalov. "Konstruksi sistem irigasi"
Narzula Taksanov, Oleg Vinogradov. "Daripada kimia - fisika"
Agribusiness Rusia ing nomer
Pangolahan kanthi skala Rusia
Alexander Aksenov. "Kentang tuwuh ing wilayah Tambov"
Eclair kentang
Tembung silang "Scrabble"  

PENTING OGINAN: KANGGO. RUSSIAN SEAS

Perayaan Turah mbrawah: "Musim Gugur Emas" - 2014.
AGROSLLON: skala lan kekuatan kemajuan Fr.
TEKNIK GRIMME-2014. Acara inovasi
MARKET EUROPEAN POTATO
SEEDS. Musim Rusia
Alexander Malko. Sistem sertifikasi saka kentang winih lan arah utama peningkatan.
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. "Panen kentang winih: asil 2014
Alexey Brumin. "Akademi Kentang": wiwitan diwenehake!
KONSULTASI SPESIALIS: Sistem pemantauan cerdas: akurasi data minangka keuntungan sampeyan!
LLC Jaminan kualitas Tver Agroprom.
Artem Mansurov. "Perawatan kentang winih sadurunge disimpen
Anna Khrabrova. Innovatsvn ZHZPC Sadokas. telung puluh
Alexander Sukhov. PARNNGET ING SAIKI! SORTIMI lan GALACPM! telung puluh
Alexey Kabanov. John Deere: Tataran kaping enem lan Pitu .40
O.V. Abashkin, Yu.A. Masyuk, L.Ya. Kostina, D.V. Abrosimov,
O.A. Aleksyutina, V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko, V.I. Chernikov.
Basked ing budaya kentang sing ngasilake loro lan kahanan ing zona non-chernozem Federasi Rusia .44
TANPA KANGGO
Reguler BRYANSK: POTATO GRATIS ING RISE
Wawancara karo Pemangku Gubernur Wilayah Bryansk Alexander Bogomaz .48
Mikir TENTANG MAIN
Andrey Kalinin. ABC KarjufVLOVODSPa 54
POTATO ING Tabel "Causa Limena" - Kelinci Kentang Peru 58
KONTEK
KOTAK KROSS.

Topik masalah: Pengairan: pengalaman 2014

Pameran "Kentang Eropa 2014" 4
HARI ARROSPHERE: NGALAMI, TEKNOLOGI, RESEP
Janjian Gubernur wilayah Bryansk
Olga Maksaeva. Panen 2014: Dina Sawah Kentang. Wilayah Samara "
Konferensi Kentang ing Brussels
IRRIGATION. Perspektif, ambisi, duwe bathi
Alexey Brumin. Akademi Kentang
MARKET EUROPEAN POTATO
KEWANGAN: "SUSAH ... lan rada gugup"
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. "Nem tataran perawatan jamur."
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Tinjauan cara kanggo ningkatake kualitas panen kentang."
Anna Khrabrova. "Tumbuh karo kentang kita."
Victor Garaba. "Teknologi kanggo panyimpenan jangka panjang: INHIBITORS".
Vadim Kuvshinov. "Apa sing duwe? Kita nyimpen ing endi? "
Alexander Bespalov. Konstruksi Sistem Irigasi: Rencana Aksi sadurunge Mangsa.
Andrey Burlakov. "Kentang tuwuh ing wilayah Penza".
WONG PERTAMA: "roti kaloro" Bashmakov.
KOTAK KROSS
Aku fotografer
Kentang Pedhes Pedhes

TOPIK SENI: WAKTU SUKUJUK. APA POTATO Apa sing WULANG NDELENGKE ING JAWA TINDAK?

Pameran "Kentang Eropa": papan patemon kanggo profesional.
Olga Maksaeva. "Agrofest NN": liburan panen sing apik.
Olga Maksaeva. Wektu kanggo Adol.
Alexey Brumin. "Akademi Kentang."
Pasar kentang Eropa.
Lydia Krasnova. "Pengembangan istilah perbankan".
DIARY OF OBSERVATIONS: Mikhail Belyaev. "Musim 2014: nandur, ngolah, asil pisanan."
KONSULTASI SPESIALIS: Olga Matveeva. "Tani presisi: kesempatan anyar".
Andrey Kalinin. "Tinjauan mesin kanggo nampa lan ngolah kentang sawise panen saka Spudnik."
Vladimir Dyuzhev. "Kemasan ing level paling dhuwur"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk, Dmitry Abrosimov, Olga Aleksyutina, Vladimir Chernikov. "Operator virus".
Olga Maksaeva. "Asri. Saka lapangan nganti ngemot 11 langkah ”.
Victor Narushev. "Kentang tuwuh ing wilayah Saratov".
Republik Sayuran: KFH Shcherenko.
KOTAK KROSS
Aku fotografer
Kentang Pedhes Pedhes