Babagan Majalah

Informasi lan jurnal interregional analisis "Sistem Kentang"

Siji-sijine publikasi ing Rusia sing lengkap lan komprehensif nyakup penanaman, panyimpenan, pangolahan lan adol kentang lan sayuran "set borsch". Majalah kasebut nyedhiyakake pengalaman produsen Rusia paling apik lan prestasi para pakar manca.

Pamirsa utama publikasi kasebut minangka kepala perusahaan pertanian ing macem-macem tingkat; agronomis; kepala administrasi regional lan distrik, departemen pertanian; wakil perusahaan sing melu pasar pertanian; ilmuwan; siswa ing universitas pertanian.

  • Majalah diterbitake kaping papat saben taun. Ing 2020, 4 masalah majalah Sistem Kentang bakal diterbitake.
  • Tanggal 1 rilis: 19 Februari
    Tanggal 2 rilis: 2 Juni
    Tanggal tanggal 3: 10 September
    Tanggal 4 rilis: 17 Nopember

Publik kasebut disebarake ing pameran khusus lan kanthi langganan. Wiwit taun 2015, editors ngluncurake proyek "Majalah gratis", amarga kebon sawernane Rusia melu penanaman kentang duwe kesempatan kanggo nampa "sistem Kentang" kanthi target lan gratis gratis. Wiwit saiki, jumlah pelanggan wis tambah akeh.

Geografi distribusi - ing saindenging Rusia, aplikasi kanggo langganan kanthi rutin teka saka kebon ing Trans-Urals, Wilayah Altai, Timur Jauh lan Republik Krimea, nanging pembaca utama yaiku penduduk ing wilayah "kentang" (Moskow, Nizhny Novgorod, Bryansk, Tula lan wilayah liyane; Republik Chuvashia lan wilayah liyane; Tatarstan).

Publikasi kasebut kadaptar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Komunikasi Massa. Sijil PI Nomer FS77 - 35134 tanggal 29.01.2009 Januari XNUMX

Pendhiri lan publisher: LLC Company Agrotrade

Pangareping editor: O.V. Maksaeva

(831) 2459507

maksaevaov@agrotradesystem.ru

Mitra majalah

Gabungan produsen pati lan sirup Rusia Roskrakhmalpatoka

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar