Arsip majalah

Majalah "Sistem kentang" No 1 2020

TEMA KANGGO BASA: HARGA UNTUK POTAK lan FEG. EQUATION DENGAN MANY UNKNOWN

Buah Logistica 2020
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
POLL "Musim semi anyar, pangarep-arep anyar"
Sergey Banadysev "Biofumigation saka lemah ing kentang akeh"
Denis Kovalev "Siap kanggo musim anyar"
Arthur Egorov. "Produk pangayoman tanduran. Solusi masalah saiki lan prospek aplikasi "
Kentang tuwuh ing wilayah Kostroma
Tanduran sawah saka wilayah Kostroma

TEMA ING ISU: POTATO PROSES. GRATIS POINTS lan VEKTOR HARAPAN

EMAS AUTUMN 2019
Pasar Kentang Eropa
SAIKI: Dipuntedahaken asil reresik
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
DIJAMINAN PANALITEN: "Wiji kentang. Rampung, panyimpenan khusus, persiapan kanggo musim anyar "
Alexander Kuznetsov, Alexander Hutti "Praktis praktis"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk lan liya-liyane. "Ladybugs ing jaga saka panen"
Kentang tuwuh ing wilayah Tula
Pasar tani ing wilayah Tula

TOPIK SENI: NEMATODE. HIDDEN THREAT

Hari Kentang Pariwara Rusia 2019
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri"
Boris Anisimov "Peranan kentang ing nutrisi wong modern"
TARI OBSERVASI: "perawatan tanduran. Nyiyapake kanggo reresik »
Sergey Ariskin "Pandhuan otomatis mesin combing ing sadawane ridges"
Valentina Demidova, Maria Kuznetsova "Pengurangan toksikosis herbisida ing rotasi potong kanthi partisipasi kentang."
Kentang ngembang ing wilayah Tyumen
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Tyumen

Topik masalah: DIGITALISASI

HARI POTATO Internasional ing UZBEKISTAN
POLL: "Nalika musim panas anyar"
Alexey Krasilnikov "Ringkesan kahanan ing industri kasebut."
Sergey Banadysev "Ekonomi kentang Rusia saya mundhak beda."
Andrey Kiselev, Vladimir Dyuzhev "Organisasi penjualan kentang."
TARI OBSERVASI: "Musim anyar. Landing ".
KONSULTASI KHUSUS ”Vadim Kuvshinov" Tren Utama lan Masalah "
Rega pasar gratis kanggo pambangunan toko sayur-sayuran
PROSES: Oleg Radin "Prospek kanggo Pasar Kentang kentang ing Rusia".
Kentang tuwuh ing wilayah Samara
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Samara

Topik masalah: Apa POTATO NATE RUSSIA DIBUAT?

MESU alles RUSSIAN AGRONOMIK: "Rencana kanggo potong"
Alexey Krasilnikov. Saham gedhe lan rega murah. Review pasar kentang
PENTING ganti: Dmitry Kabanov "Apa sing bakal kedadeyan rega kentang?"
POLL: "Ing wulan semi."
KONSULTASI KHAS: Alexey Egorov "Sawetara tembung babagan rotasi potong"
DIARI OBSERVASI: Kirill Kraev "Musim 2018 \ 19. Penjualan lan panyimpenan saka tanduran "
Kentang tuwuh ing wilayah Rostov
Pangembangan kebon kentang ing wilayah Rostov

PENTING TOPIK: Lan LENGKE TENTANG SEEDS

AGROSALON 2018. "Wektu kanggo Inovasi".
"Golden Autumn" rong puluh taun.
Alexey Krasilnikov. "Panen 2018: asil lan ramalan."
SAIKI: Babagan cuaca, rega panen lan kentang
DIARI OBSERVASI: Kirill Kraev "Musim 2018. Rampung".
KONSULTASI KHAS: Alexey Egorov "Titik pain 2018".
Boris Anisimov, Sergey Zebrin. "Regulasi
kualitas komersial wiji kentang "
Kentang tuwuh ing wilayah Lipetsk.
Tanduran sawah saka wilayah Lipetsk.

TEMA ISU-ISU: Pertempuran kanggo TAMU. FORBIDDEN OGO TANGGAL TEMA

Konferensi lan Seminar VNIIKH mau. Lorha.
Kentang Rusia 2018. Rapat para profesional lan prayaan jiwa
Alexey Krasilnikov. "Tanduran anyar. Asil Pambuka "
POLL: "Warta saka lapangan"
DIEP OBSERVASI: Kirill Kraev. "Musim 2018. Saka tanduran nganti siyap kanggo panen."
FOKUS: B.V. Anisimov, S.V. Zhevora, E.V. Oves. "Kentang ngembang ing Rusia: kasunyatan, ramalan, kesempatan pembangunan."
Kentang tuwuh ing wilayah Tomsk
Mikhail Tremasov "Peternakan kentang sing unggul ing wilayah Kemerovo."
PROSES: "Pengawetan sayuran: konservatif lan janjeni."

Topik masalah: Nglamar kanggo dienggo. POTAKAN SEED: KATENAN, KANGGO lan NAMPIRKI MARKET

POLL: "Mbukak musim anyar."
AKTIVITI Anastasia Borovkova. "Macem-macem macem-macem kentang ing pasar modern.
KONSULTASI KHAS: Alexey Egorov. "Nglindhungi tanduran saka hama, penyakit lan suket ing awal musim. Rekomendasi lan pengamatan "
Vladimir Dyuzhev. "Palletizer SYMACH. Mesin sing efisien saiki."
Kentang tuwuh ing wilayah Sverdlovsk.
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Sverdlovsk.
Nikolay Smirnov. Faktor pangembangan lan pendekatan kluster kanggo nambah efisiensi produksi kentang

KUNCI: KKRONIKAL TAHUN PASANG. PEMBELAJARAN TAMPILAN

IN FOCUS: "Pasar kentang. Ngenteni musim semi ".
Topik masalah: "Babad taun kepungkur."
ACARA: "Konferensi Agronomik Kabeh-Rusia. Aja mandheg ning kana. ”
KONSULTASI KHAS: »Dmitry Kabanov Panyimpen wortel. Masalah utama. "
Alexander Frolov "Peralatan ventilasi kanggo toko sayur-sayuran:
tren pasar. "
Alexey Egorov "Fitur panggunaan produk perlindungan tanduran ing taun 2017, asil lan kesimpulan."
Sergey Ariskin "GRIMME comb generator GF series".
Vladimir Dyuzhev "Penyiraman kentang. Milih solusi sing paling apik. "
Kentang tuwuh ing wilayah Kemerovo
Nggunakake kebon kentang ing wilayah Kemerovo

TEMA ING ISU: APAKAH APA APABUK POTATO?

"Emas musim gugur". Asil asil.
Alexey Krasilnikov. "Reresik 2017. Prestasi, kerugian lan ramalan rega.
B.V. Anisimov, S.N. Zebrin, V.V. Tulcheev. Gotong royong antar farm ing industri kentang.
Kahanan ing Rusia lan pengalaman praktik donya.
POLL: "Akhir musim. Ing wektu lan kanthi asil sing apik.
KONSULTASI KHAS: Sergey Molokov "Infrastruktur kanggo proyek irigasi". Kita mbangun miturut aturan.
Kompetisi: "Pakaryan para pemenang lan pemenang hadiah kontes Grimme" kentang "."
TARIKH KESELAMATAN: Vladimir Muravyov, Arthur Egorov. "Pengalaman nandur wiji lan tabel kentang ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod. Bagean 3 ".
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 3 ".
Alena Belaya. " Kakurangan kekurangan. "
Kentang tuwuh ing wilayah Leningrad.
ANNIVERSARY: Sugeng ambal warsa ambal warsa 80 taun B.V. Anisimova

TEMA ING ISU: TAMAT NEGARA. SULIT PAKSA lan Eksplorasi panas

otato Rusia 2017
Pasar kentang. Ringkesan Uni Kentang.
TARIKH KESELAMATAN: Vladimir Muravyov, Arthur Egorov. "Pengalaman nandur wiji lan tabel kentang ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod."
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 2
Asil saka kontes Grimme "kentang".
Karya pemenang lan pemenang hadiah.
KONSULTASI KHAS: Alexander Frolov "Ventilasi ing toko sayur-sayuran. Ngirit lan urip. "
Kentang tuwuh ing Wilayah Krasnoyarsk.
PROSES: "Sayuran beku. Masalah lan prospek bisnis. "

Topik ISU: KANGGO PELAKSANAAN: TUMBONG, MARKET lan PRODUKUR AGRIKULUR

Vektor pangembangan. Konferensi Internasional "Produk pati lan pati: Pasar kanggo Kesempatan"
I.S. Kardanova, S.N. Zebrin, B.V. Anisimov. "Minituber ing papan perlindungan trowongan: fitur penanaman lan kontrol kualitas"
KONSULTASI KHAS: V.M. Mutikov, A.V. Selivanov, N.I. Vasiliev, I.N. Nursov. "Biologisasi tetanèn ing produksi intensif kentang."
Andrey Kalinin. "A pesawat mesin Grimme kanggo penanaman artichoke ing Yerusalem."
TAMBAH TUJUAN: "Mikhail Belyaev. Pengalaman nandur wiji lan tabel kentang ing conto peternakan ing wilayah Nizhny Novgorod. "
Wiwitan musim.
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagean 1 "
Kentang tuwuh ing wilayah Omsk.
PROSES: "goreng Prancis. Ndeleng kanggo mbesuk. "

TOPIK PENTING: HARAPAN PALING PENTING

Rapat agronomi kabeh-Rusia.
Sowing tugas.
SUKSES: Rencana kanggo musim - 2017.
Kentang Rusia.
Pangarepan Ekspor.
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "Solusi teknis kanggo nglamar pupuk mineral cair kanggo nandur kentang."
Yuri Masyuk et al. "Awas: Whitefly".
PROSES: Keuntungan kanggo perkara sing garing. Sayuran pepe saka perusahaan "TAV"
Kentang tuwuh ing wilayah Astrakhan.
FACE First: Evgeny Latkin: Yen sampeyan ngatasi pikiran, mesthi ana bathi.

TEMA ING ISU: INGGIRI KANGGO

Autumn 2016 nuduhake.
Kesatuan Kentang: RESULUS KANGGO.
Arah kanggo wortel.
KONSULTASI KHAS: Yuri Masyuk et al. "Ngurus lacewing".
ASA-LIFT... Gabungan miturut standar sampeyan "
Vadim Kuvshinov. Panyimpen wortel: larang nanging duwe bathi.
Produksi wortel: wilayah donor.
PERSONS sing luwih dhisik: "Wadhah: pengalaman pangembangan."
PROSES: Semen Ganich. "Njupuk lan sushi. Sayuran sing ora standar minangka sumber bathi. "
Macem kanthi nada abang

Topik masalah: PROSPEK "PANALITEN"

Dina Lapangan Internasional ing Wilayah Volga -2016.
Dina Plato Kentang Grimme Internasional.
Perspektif "Starchy".
POLL: Sawetara tembung babagan panen, rega lan rencana kanggo masa depan.
KONSULTASI KHAS: Evgeny Simakov. "Ngapikake daya saing peternak kentang domestik."
Andrey Kalinin. "Ngapikake sistem logistik kanggo panen kentang nggunakake rel-trailer."
Wadhah Potong.
Kentang tuwuh ing wilayah Nizhny Novgorod.
PESAN PERTAMA: AFG Nasional: Produksi kentang minangka area sing strategis. ”

TEMA ING ISU: Nggawe WULAN. Miturut asil musim.

Apa sing diajak lan ditulis.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
Ngempet teknologi kanggo nyimpen kentang lan bawang.
SAIKI: Pangolahan ing overproduksi bahan mentah. Kaluwihan lan tantangan.
Nyambut gawe kewan omo.
KONSULTASI KHAS: Boris Anisimov, Sergey Zebrin, Vladimir Zeyruk. "Kentang umbi rot: pencegahan lan perlindungan."
Andrey Kalinin. "Plim Plège Kentang Sabuk Grimme. Mahal, dear! "
10 pitakonan babagan teknologi nyebar.
Sing paling penting babagan ngatur irigasi ing wengi musim panas.
PROSES: Zavod panganan. Babagan panganan sing cepet lan panganan pasugatan.
Kentang tuwuh ing wilayah Tula.

Topik ISU: SITUASI DENGAN HARGA lan prediksi kanggo musim anyar

Pasar kentang Eropa.
TEMA ISU: Wektu tes.
Packaging: tren Eropa lan praktik Rusia.
KONSULTASI KHUSUS: Thomas Bottner. "Lima faktor sing mengaruhi sukses ing kentang."
Yuri Masyuk et al. "Taman saka siji tuber."
Perlindhungan modern saka kentang saka kompleks penyakit.
Artyom Mansurov. "Kontrol wireworms sing efektif."
Andrey Kalinin. "Pay manungsa waé menyang cilik!"
PROSES: "Bisnis ing" ngurutake maneh ": flakes kentang."
Kentang ngembang saka Républik Bashkortostan.

TEMA ISU: TANGGO RAIKAN, KOMPUTUSAN lan PROSPEK

AGRITECHNICA-2015. Wong, teknologi, inovasi.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
Topik masalah: A. Krasilnikov. "Rekam Asil, Kesimpulan lan Prospek."
FRAMES: "Akademi Kentang": terus.
EXPERIENCE: Bernard Kere, Sergey Malanichev. "Produksi lan sertifikasi kentang wiji ing Prancis."
Perusahaan Agrotrade: panuku nemtokake vektor pangembangan.
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "Reresik lan nyimpen. Asil taun ".
RETROSPEKTIF: "Lembah: sejarah lan modernitas."
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "MASALAH PILIHAN antarane wujud lan konten ing penanaman kentang."
PREPARING FOR SPRING: John Deer tukang kebon.
Coba njupuk gambar tanduran kasebut.
A. Sukhov. "Pilihan lan produksi wiji kentang."
Ngurangi biaya, nambah bathi.
PROSES: "Kripik langsung saka kebon."
Kentang tuwuh ing wilayah Novgorod.
PERSONS sing luwih dhisik: Sistem Start.

PENTING SENI: STARIS ARITHMETIK

Volga Field Day.
DemoCenterPASE Tula: pusat atraksi kanggo profesional.
Samara-Solana - 20 taun mengko.
Seminar "FAT-AGRO": produksi wiji ing dhuwur 2500 m saka ndhuwur segara.
Budaya internasional. Day Potato Field Internasional.
ULANGAN EUROPEAN: Pasar Kentang Eropa.
FRAMES: Alexey Brumin. "Akademi Kentang" - proyek taun iki.
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "TO BASA WARNA. Ramalan kasebut luwih disenengi. "
Boris Anisimov. "Ing harmoni syarat pengaturan standar nasional kanggo kentang wiji karo para kanca internasional."
STRAGE ARITHMETICS: pro lan kontra struktur gudang.
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "UNIT GAMPANG kanggo nyiapake lemah kanggo nandur kanthi basis Grimme sudhut pemotong GE 800".
Liyane ora ateges luwih apik. Wusana eksperimen Syngenta.
O.V. Abashkin, V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko et al. "Yerusalem artichoke ora dadi alangan kanggo kentang.
John Deere 2720 Disc Ripper: Solusi sing entheng kanggo lemah sing abot.
Tujuan: tambah bathi. Sistem irigasi lembah
Desain khas ing kahanan individu. Kualitas, kacepetan lan potongan jiwa.
Kentang tuwuh ing wilayah Kursk.
KOMPETISI: Kata kunci-layar.
Kentang karo apel

Topik masalah: Tampilake

Pameran "Kentang Eropa 2014"
HARI ARROSPHERE: NGALAMI, TEKNOLOGI, RESEP
Janjian Gubernur wilayah Bryansk
Olga Maksaeva. Panen 2014: pari sawah. Wilayah Samara
Konferensi Kentang ing Brussels
IRRIGATION: Perspektif, ambisi, duwe bathi
FRAMES: Alexey Brumin. Akademi Kentang
MARKET EUROPEAN POTATO
PUTIH: BEDHAR ... lan sithik sithik gugup
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "Enem tahap perawatan jamur."
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "Ringkesan teknik kanggo ningkatake kualitas panen kentang."
Anna Khrabrova. "Urip karo kentang kita"
Victor Garaba. "Teknologi Panyaring Long-Term: Inhibitors"
Vadim Kuvshinov. "Apa kita duwe? Ngendi kita njaga? ”
Alexander Bespalov. "Mbangun sistem irigasi: rencana tumindak sadurunge musim iki"
Andrei Burlakov. Kentang tuwuh ing wilayah Penza.
PERSONS sing pisanan: Bashmakovsky "roti kapindho".
Kompetisi: KROSS-POTOTOES
Aku dadi GAMBAR GAMBAR
Kentang Pedhes Pedhes

TEMA ING ISU: ING TAMPILAN KONEKS

Kentang 2015: vektor pangembangan anyar
MARKET EUROPEAN POTATO
Alexey Brumin. "Akademi Kentang. Rong taun: Gagasan lan Rencana ”
Alexey Krasilnikov. "Ing kahanan ing pasar kentang lan sayuran"
Ing ambang musim semi. Masalah wektu "keganggu"
Diskusi: "SZR: antarane ekonomi lan produktivitas"
Wangsulan: Dina harga: harga munggah lan tiba
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "Pilihan rasional kanggo ngrampungake tanduran kanggo Grimme"
Andrey Nosov. "Swasana kerja: nyiapake peralatan kanggo wiwitan musim"
Alexander Bespalov. "Konstruksi sistem irigasi"
Narzula Taksanov, Oleg Vinogradov. "Tinimbang kimia - fisika"
Agribusiness Rusia ing nomer
Pangolahan kanthi skala Rusia
Alexander Aksenov. "Kentang tuwuh ing wilayah Tambov"
Eclair kentang
Panyeblok »scrabble»

PENTING OGINAN: KANGGO. RUSSIAN SEAS

Riyaya: Golden Autumn 2014.
AGROSLLON: skala lan kekuatan kemajuan Fr.
TEKNIK GRIMME-2014. Acara inovasi
MARKET EUROPEAN POTATO
SEEDS. Musim Rusia
Alexander Malko. Sistem sertifikasi saka kentang winih lan arah utama peningkatan.
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "Panen wiji kentang: 2014 asil
Alexey Brumin. "Akademi Kentang": wiwitan diwenehake!
PENDEDAHAN EXPERT: Sistem monitoring cerdas: akurasi data minangka kauntungan sampeyan!
LLC Jaminan kualitas Tver Agroprom.
Artyom Mansurov. "Pangolahan kentang wiji sadurunge dipasang kanggo disimpen
Anna Hrabrova. Innovacvn CJSC "HP-Z-PC Sadokas". 30
Alexander Sukhov. PARNNGET ING SAIKI! SORTIMI lan GALACPM! telung puluh
Alexey Kabanov. John Deere: Tataran kaping enem lan Pitu .40
O.V. Abashkin, Yu.A. Masyuk, L.Ya. Kostina, D.V. Abrosimov,
O.A. Aleksyutina, V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko, V.I. Chernikov.
Basked ing budaya kentang sing ngasilake loro lan kahanan ing zona non-chernozem Federasi Rusia .44
TANPA KANGGO
Reguler BRYANSK: POTATO GRATIS ING RISE
Wawancara karo Pemangku Gubernur Wilayah Bryansk Alexander Bogomaz .48
Mikir TENTANG MAIN
Andrey Kalinin. ABC KarjufVLOVODSPa 54
POTATO ING ING ING AKU "Kausa Limenya" - zayoyen Peru saka kentang 58
KONTEK
KOTAK KROSS.

Topik masalah: Pengairan: pengalaman 2014

Pameran "Kentang Eropa 2014" 4
HARI ARROSPHERE: NGALAMI, TEKNOLOGI, RESEP
Janjian Gubernur wilayah Bryansk
Olga Maksaeva. "Panen 2014: Kentang Sawah Dina. Wilayah Samara "
Konferensi Kentang ing Brussels
IRRIGATION. Perspektif, ambisi, duwe bathi
Alexey Brumin. Akademi Kentang
MARKET EUROPEAN POTATO
PUTRA: "BEDHAR ... lan sithik sithik gugup"
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "Enem tahap perawatan jamur."
KONSULTASI KHAS: Andrei Kalinin. "Ringkesan teknik kanggo ningkatake kualitas panen kentang."
Anna Khrabrova. "Urip kanthi kentang kita."
Victor Garaba. "Teknologi Panyaring Long-Term: INHIBITORS".
Vadim Kuvshinov. "Apa kita duwe? Ngendi kita njaga? ”
Alexander Bespalov. "Mbangun sistem irigasi: rencana tumindak sadurunge musim iki."
Andrei Burlakov. "Kentang tuwuh ing wilayah Penza."
PERSONS sing pisanan: Bashmakovsky "roti kapindho".
KOTAK KROSS
Aku dadi GAMBAR GAMBAR
Kentang Pedhes Pedhes

TOPIK SENI: WAKTU SUKUJUK. APA POTATO Apa sing WULANG NDELENGKE ING JAWA TINDAK?

Pameran "Kentang Eropa": papan patemon kanggo profesional.
Olga Maksaeva. "Agrofest NN": liburan panen sing apik.
Olga Maksaeva. "Wektu adol."
Alexey Brumin. "Akademi Kentang."
Pasar kentang Eropa.
Lydia Krasnova. "Pangembangan babagan istilah perbankan."
KARANGAN OBSERVASI: Mikhail Belyaev. "Musim 2014: kebangkrutan, penanganan, asil pisanan."
KONSULTASI KHAS: Olga Matveeva. "Pertanian tliti: kesempatan anyar."
Andrey Kalinin. "Ringkesan Penerangan Kentang Spudnik lan Mesin Pasca Panen."
Vladimir Dyuzhev. "Kemasan ing tingkat paling dhuwur"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk, Dmitry Abrosimov, Olga Aleksyutina, Vladimir Chernikov. "Operator virus."
Olga Maksaeva. "Gugeman. Saka lapangan menyang kemasan ing 11 langkah. "
Victor Narushev. "Kentang tuwuh ing wilayah Saratov."
Republik Sayuran: KFH Shcherenko.
KOTAK KROSS
Aku dadi GAMBAR GAMBAR
Kentang Pedhes Pedhes

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar