Gratis Gratis Majalah

Langganan gratis kanggo versi cetak majalah

Kanggo peternakan Rusia sing khusus nandur kentang, GRATIS GRATIS ing jurnal "Sistem Kentang" disusun.

Kanggo langganan, wakil petani kudu ngirim panjalukan menyang alamat email: ks@agrotradesystem.ru

Huruf kudu menehi tandha:

  • jeneng petani
  • wilayah sing diwadhahi (ha),
  • wilayah ing sayuran (ha),
  • Alamat pos kanthi kode pos
  • alamat situs web
  • wong kontak (jeneng, posisi),
  • nomer telpon kontak wong sing dadi tanggung jawab
  • subyek huruf kasebut yaiku "majalah gratis".

Kita bakal seneng ndeleng sampeyan ing antarane pelanggan!

Proyek "majalah gratis" digawe thanks kanggo mitra kita:

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar