Jam Uni Kentang

Kesatuan Kentang mbukak sawetara rapat karo petani kentang ing situs saluran Agronomi Telegram. Rapat kasebut bakal darmabakti kanggo ngrembug masalah topikal ing industri, lan saben ...

Waca liyane

Minggu Agraria Siberia diwiwiti

Wis tanggal 10 November ing Novosibirsk, ing Komplek Pameran Internasional Novosibirsk Expocentre, Minggu Agraria Siberia diwiwiti. Para tamu ing situs kasebut nunggu kebaruan musim iki: mesin pertanian, peralatan, ...

Waca liyane
Halaman 1 saka 4 1 2 ... 4

News anyar