Контактная информация

Hubungi kita

Informasi lan jurnal interregional analisis "Sistem Kentang"

Jurnal kasebut kadaptar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Komunikasi Massa

Sertifikat Pi. FS77-35134


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-respon

    FOUNDER LAN PUBLISHER

    LLC Perusahaan Agrotrade

    603001, Nizhny Novgorod

    Empermen Nizhne-Volzhskaya, 11/2, lantai kaping 2

    Telpon: (831) 245 95 06/07

    e-mail: ks@agrotradesystem.ru

    Sugeng rawuh!

    Mlebu menyang profil

    Nggawe profil

    Isi lapangan kanggo registrasi

    Ulangi tembung sandhi

    Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

    Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar