Контактная информация

Hubungi kita

Informasi lan jurnal interregional analisis "Sistem Kentang"

Jurnal kasebut kadaptar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Komunikasi Massa

Sertifikat Pi. FS77-35134


[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

FOUNDER LAN PUBLISHER

LLC Perusahaan Agrotrade

603001, Nizhny Novgorod

Empermen Nizhne-Volzhskaya, 11/2, lantai kaping 2

Telpon: (831) 245 95 06/07

e-mail: ks@agrotradesystem.ru

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar