Kisah Sukses

"Kita makarya kanggo asil sing umum"

КХ «Шанс», Карагандинская область, Республика Казахстан В рубрике «История успеха» интернет-портал журнала «Картофельная система» публикует рассказы о картофелеводческих предприятиях...

Kisah Sukses

Warta online majalah Kentang Sistem ngumumake bagean anyar - Kisah Sukses. Lan ngajak kabeh peserta ing pasar kentang lan sayur-sayuran kanggo nyelehake ...



Jaringan sosial

Aja kliwat:

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar