Minggu Agraria Siberia diwiwiti

Wis tanggal 10 November ing Novosibirsk, ing Komplek Pameran Internasional Novosibirsk Expocentre, Minggu Agraria Siberia diwiwiti. Para tamu ing situs kasebut nunggu kebaruan musim iki: mesin pertanian, peralatan, ...

Waca liyane
Halaman 1 saka 8 1 2 ... 8

News anyar