Advertising Magazine

Kanggo pariwara

Pilihan log:

Параметры журнала: формат А4, полноцветный, 60 страниц, крепление — скрепка, обложка — выборочный лак.
График выхода журнала: ежеквартально

Ing 2020, 4 masalah majalah Sistem Kentang bakal dirilis.

Tanggal 1 rilis: 19 Februari, deadline kiriman: 5 Februari
№2 дата выхода:  2 июня, срок подачи материалов: до 15 мая
Tanggal tanggal 3: 10 September, pungkasaning wektu kanggo ngirim: 24 Agustus
№4 дата выхода: 1 декабря, срок подачи материалов: до 17 ноября 

Тираж журнала: от 2500 экземпляров.

По вопросам сотрудничества пишите нам

Informasi lan jurnal interregional analisis "Sistem Kentang"

Jurnal kasebut kadaptar dening Layanan Federal kanggo Pengawasan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Komunikasi Massa

Sertifikat Pi. FS77-35134


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-respon

    Sugeng rawuh!

    Mlebu menyang profil

    Nggawe profil

    Isi lapangan kanggo registrasi

    Ulangi tembung sandhi

    Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

    Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar