Advertising Magazine

Kanggo pariwara

DAFTAR GRATIS GRATIS
MANGSA TENAGA HARGA

Pilihan log:

  • Format A4, warna lengkap
  • 60 kaca kalebu tutupe

Ing 2020, 4 masalah majalah Sistem Kentang bakal dirilis.

Tanggal 1 rilis: 19 Februari, deadline kiriman: 5 Februari
Tanggal 2 tanggal: 2 Juni, tanggal pungkasan kanggo ngirimake bahan: nganti 15 Mei
Tanggal tanggal 3: 10 September, pungkasaning wektu kanggo ngirim: 24 Agustus
Release4 tanggal rilis: 17 Nopember, tanggal kanggo ngirim bahan: nganti 30 Oktober


Edaran jurnalnjupuk: saka 2500 salinan.


Majalah Sistem Kentang nawakake sawetara pilihan sing bisa ditindakake.

1. Publikasi bahan promosi ing kaca majalah.

Parameter lan biaya pariwara modular

1Pisanan nyebar (kaca 2 nganti 3) *2 alur420 mm x 297 mmrubles 90 000.
2Tutup kaping 2 (kaca 2)1 alur210 mm x 297 mmrubles 61 200.
3Panutup kaping 3, kaca penultimate1 alur210 mm x 297 mmrubles 54 000.
4Tutup kaping 4, kaca pungkasan1 alur210 mm x 297 mmrubles 69 000.
5U-turn tengah2 alur420 mm x 297 mmrubles 15 600.
6U-turn - 2 halaman, antara kaping 20 lan kaping 50, sabanjure2 alur420 mm x 297 mmrubles 72 000.
7Malah kaca (kiwa) ing antarane kaca 20 nganti 501 alur210 mm x 297 mmrubles 48 000.
8Kaca ganjil (tengen) antarane kaca 20 lan 501 alur210 mm x 297 mmrubles 54 000.
91/2 bagean kaca1/2 jalur210 mm x 130 mmrubles 27 600.
101/3 bagean kaca1/3 jalur210 mm x 90 mmrubles 18 000.
111/10 kaca, 4 kaping, ing kaca 3 - 201/10 jalur210 mm x 30 mmrubles 16 800.
121/10 kaca, 2 kaping, ing kaca 3 - 201/10 jalur210 mm x 30 mm rubles 9 600.
* - Kontrak taunan mung (4 masalah)

Kanggo pengiklan biasa ana sistem diskon kanggo iklan modular:

  • Diskon 5% ditrapake kanggo publikasi nomer loro, 7% ing nomer telu, lan 10% kaping papat.
  • Ing kesimpulan kontrak taunan (4 exits), kabeh publikasi duwe diskon 10%.
  • Ing kesimpulan kontrak taunan (4 exits), diskon mundhak nganti 15%.

Nawakake

  • Ing kesimpulan kontrak taunan (4 njaba) - artikel gratis 2 kaca.
  • Nalika nerbitake modul pariwara A4 ing media cetak - penempatan gratis artikel iklan nganti 5 ewu karakter.

Paramèter lan KOS PUBLIKASI MATEMATIK ANALISIS INFORMASI (ARTIKEL)

Isi lan ukuran materi ditemtokake kanthi masing-masing. Penulis materi bisa dadi ahli khusus kanggo perusahaan sampeyan lan anggota staf editorial.

cacahing gariscacahing aksara (1)biaya tanpa diskon (2)rega diskon (3)
1 dalan kanggo 3 500 rubles 32 400.rubles 30 000.
2 alur kanggo 7 000 rubles 57 600.rubles 52 800.
3 alurkanggo 10 500 rubles 79 200.rubles 72 000.
4 alurkanggo 14 000rubles 100 800.rubles 91 200.

(1) Cacahe karakter diwenehi ruang tanpa menehi ilustrasi tambahan
(2) Nulis artikel dening wartawan biasa publikasi. Ekstra mbayar kanggo lelungan wartawan.
(3) Teks artikel diwenehake dening pelanggan.

  • Ilustrasi tambahan kasedhiya.
  • Kabeh pengiklan publikasi cetak bisa nampa 20 salinan majalah kanthi gratis. Jumlah sing luwih gedhe kanggo tuku nalika leladen.

2. Bahan pariwara ing situs jurnal "Sistem Kentang"

Параметры и стоимость баннерной рекламыukuransuwene 1 wulan, digosok.suwene 3 wulan, digosok.
Banner Ngatur (ndhuwur header)970 h 90 rh10 00021 000
"Kothak" (kolom sisih tengen)360 h 360 rh 7 00015 000
Banner "1/2" (kolom sisih tengen)360 h 150 rh 5 00010 000
Banner Central728 h 90 rh 5 00010 000
KOS MATERI TEXT PLACING1 публикация, руб4 публикации, рубболее 4 публикаций
Статья соответствующая тематике журнала до 3000 знаков10 00030 000

скидка до 50%
Статья соответствующая тематике журнала более 3000 знаков15 00040 000

3. Nindakake webinar ing situs jurnal "Sistem Kentang"

Duration: 30 - 40 menit.
Regane: 20 000 rub.

Tulis:
ks@agrotradesystem.ru
Telpon:
+ 7 910 870 61 83
+ 7 910 381 47 76
(831) 461 91 58
Sincerely,
Majalah Sistem Kentang
www.potatosystem.ru

Sugeng rawuh!

Mlebu menyang profil

Nggawe profil

Isi lapangan kanggo registrasi

Ulangi tembung sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

Tambah Dhaptar Dhaptar Dhaptar Anyar